Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

"Verstappen en Hamilton gaan de Formule 1 domineren"

Max Verstappen is klaar voor de wereldtitel, daar heeft Tom Coronel geen enkele twijfel over. Volgens hem draait het de komende jaren alleen om de Red Bull-coureur en Lewis Hamilton.

Er bestaat bij Tom Coronel geen enkele twijfel: Max Verstappen is klaar voor de wereldtitel. De WTCR-coureur ziet een tweestrijd ontstaan tussen Lewis Hamilton en de Nederlander. "Als je kijkt naar hoe Max zijn laatste races in 2018 reed, hoe hij huishield bij Red Bull en Ricciardo naar huis reed, dan kan je wel stellen dat Max er klaar voor is", laat Coronel in een exclusief gesprek aan RacingNews365 weten.

"Verstappen rijdt slim en kwam uitstekend terug na Monaco. Hij is constant én Max is Max. Dat maakt hem ook zo’n aantrekkelijke coureur. Hij rijdt om te winnen en niet om tweede te worden. Daardoor houden de fans van hem." Volgens Coronel is de rol van Sebastian Vettel uitgespeeld. Liefst vier maal op rij werd hij kampioen met Red Bull, maar de afgelopen seizoenen bij Ferrari verlopen wisselvallig. "Max is beter dan Vettel, zijn tijd is voorbij. Hij staat stil in zijn ontwikkeling en heeft zijn absolute top gehad. Dat gaat Leclerc dit jaar ook laten zien." "Het draait maar om twee mensen dit seizoen: Max en Lewis. Als Verstappen een auto heeft die ook maar een beetje in de buurt komt van het niveau van die van de Mercedes, dan krijgen we een geweldig gevecht. De Red Bull is een uitstekende auto en als de Honda-motor net wat meer vermogen heeft dan de Renault zullen ze in de nek van Mercedes en Ferrari hijgen", voorspelt Coronel.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi