Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen en Leclerc torenhoge favorieten voor GP Saoedi-Arabië, Mercedes nagenoeg kansloos

Charles Leclerc en Max Verstappen gaan als grote favorieten het tweede Grand Prix-weekend van het jaar in. Een van de twee coureurs zal, als het aan de bookies ligt, dit weekend gaan winnen. Mercedes is louter een outsider.

Afgelopen Formule 1-weekend was het Charles Leclerc die in Bahrein aan het langste einde trok, nadat hij Max Verstappen het hele raceweekend lang af wist te troeven. Nu het Formule 1-circus neerstrijkt in Saoedi-Arabië, dient zich een tweede duel aan tussen de twee topcoureurs van Ferrari en Red Bull.

Wedden op de F1 GP van Saoedi-Arabië

Daar zijn de bookmakers het tenminste over eens. Met afstand staan Charles en Max bovenaan, waarbij Leclerc net wat meer als favoriet wordt gezien. Een euro inleg op hem levert 2,25 euro op bij een overwinning, terwijl dat bij Verstappen 2,5 is. Achter hen zit een enorm gat, waarbij Carlos Sainz als de grootste outsider wordt gezien. Een GP-zege van de Spanjaard levert namelijk acht maal je inleg op. Opvallend genoeg schatten de bookies Sergio Perez lager in dan Lewis Hamilton, want de zevenvoudig kampioen is na Sainz de nummer vier op de lijst met kanshebbers. Voor elke euro inleg op Lewis krijg je 12 euro terug bij een zege, terwijl een zege van Perez 19 keer je inleg terugkrijgt. George Russell is volgens overduidelijk de laatste van de drie topteams die de race zou kunnen winnen, want elke euro inleg op de jonge Brit kan bij een overwinning het 26-voudige opleveren. Als je je geluk echt wil beproeven, dan is Kevin Magnussen de coureur uit het middenveld met de grootste kans op een gekke overwinning. 86 keer krijg je je inleg terug bij een onverwachtse overwinning van de Deense viking.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie