Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
RN365 Formule 1-Podcast

Verstappen en Red Bull hebben een structureel probleem

De Grand Prix van Oostenrijk was één van de meer enerverende Formule 1-races van 2022. Er gebeurde genoeg, zelfs in de strijd om de overwinning. Negatieve aandacht ging ook uit naar de Formule 1-fans naast de baan. Alles komt in de nieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365 aan bod.

Verstappen Austria p2
Formule 1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Max Verstappen en Red Bull incasseerden op de Red Bull Ring een verlies. De RB18 is een goede auto, nee een hele goede auto zelfs, maar geen auto zonder tekortkomingen. Het podcastpanel, bestaande uit Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken die tekortkomingen, waarbij ze het niet op alle vlakken met elkaar eens zijn.

Een belangrijk thema tijdens de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk was het gedrag van de fans. Hoe kijkt het drietal daar tegenaan en wat kunnen passende sancties zijn?

En over ingrijpen gesproken. Wat kan Ferrari doen om de hardnekkige betrouwbaarheidsproblemen tegen te gaan? Dit en natuurlijk nog veel meer in de nieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Oostenrijk 2022 RN365 Nieuwsdossier

31 reacties

Meest gelezen

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"