Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen, Ferrari, of toch Hamilton? Bookmakers wijzen favoriet voor GP Bahrein aan

Wie wint in 2022 de Formule 1-openingsrace van het jaar, de Grand Prix van Bahrein? De bookmakers wijzen een duidelijke favoriet aan.

Volgens de bookmakers is de kans groot dat de winnaar van de Grand Prix van Bahrein vanaf de eerste startrij start. Dat is op zichzelf vrij logisch, maar het is niet de polesitter Charles Leclerc die de meeste kans wordt toegedicht. Max Verstappen wordt aangewezen als de grote favoriet voor de zege. Voor elke vier ingelegde euro's kun je er vijf winnen als hij wint. Omgerekend is dat €1,25 per euro. In het geval van een zege voor Leclerc is dat €1,70. Carlos Sainz wordt hooguit gezien als een outsider. Dat maakt een gokje op hem echter des te lucratiever. Voor elke euro win je €8,50 als hij de zege daadwerkelijk naar Spanje brengt.

Hamilton troeft in ieder geval één Red Bull af

Het is lang geleden dat een overwinning voor Lewis Hamilton je in het geval van het juiste gokje zoveel euro's opleverde. Voor elke ingelegde euro win je er zestien als hij daadwerkelijk als eerste onder het zwart-witte doek door rijdt. Overigens blijft hij daarmee Sergio Perez voor, die op de grid nota bene wel voor hem plaatsneemt. Een Mexicaanse overwinning kan je inleg vervijfentwintigvoudigen.

Viaplay
x
McLaren vs. Red Bull McLaren ontzet door 'escalatie' na Red Bull-klacht