Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

'Verstappen gaat 24 uursraces rijden, mogelijk met bekende F1-gezichten'

Max Verstappen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij later in zijn carrière mee wil doen aan enduranceracen. Vader Jos Verstappen deelt alvast de plannen die mogelijk in de toekomst worden gemaakt, al blijft alles nog luchtig.

XPB 1231708 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen die de 24 uur van Le Mans rijdt? Dat is een kwestie van tijd nadat de tweevoudig Formule 1-kampioen al meermaals uit heeft gesproken dat dit op zijn lijstje staat. Als een van de bekendste coureurs ter wereld zal een zitje vinden totaal geen probleem zijn, maar misschien gebeurt dit zelfs met Red Bull.

Vader Jos Verstappen deelt alvast zijn kijkt op de toekomst van zijn zoon in het enduranceracen. Daarbij noemt hij het LMP-programma als een serieuze optie. "Ja, dat gaat hij doen", is zijn duidelijke antwoord bij Ziggo Sport. "En daar praten ze nu al over als ze in het vliegtuig zitten."

Wie Jos bedoelt met ze? Een aantal Formule 1-collega's van Verstappen! "Met Nico Hulkenberg, en Fernando Alonso, noem maar op allemaal. Ik denk wel dat we eerst even kampioen moeten worden en misschien dat we er dan eens met Red Bull over kunnen praten. En wanneer dat ook uitkomt en wanneer hij er klaar voor is", aldus Verstappen senior.

Ook interessant:

Max Verstappen de enige echte koning van Zandvoort

Wát een Formule 1-weekend hebben we achter de rug. Het was mooi, mooier, het mooist en wat gebeurde er een hoop om over na te praten. Dat doen Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk dan ook.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets

16 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in