Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen gaat alles geven tijdens Hongaarse GP: "Circuit moet Red Bull goed liggen"

Na zijn zege in Duitsland is Max Verstappen erop gebrand om de Hongaarse Grand Prix een passend vervolg te geven. Het is de laatste race voor de zomerstop en de Nederlander is er klaar voor om nog een keer te vlammen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Ik hou van de Hungaroring, het is een van mijn favoriete circuits en ik kijk ernaar uit om er weer te racen. Het is een technisch circuit en je moet hier echt de apex raken om jezelf goed te positioneren voor iedere bocht. Het voelt alsof je over een erg smalle baan rijdt, omdat het circuit zo nauw is."

"Belangrijk is het bovendien om een goede exit te hebben vanuit de laatste bocht, aangezien het rechte stuk niet zo lang is waardoor je er met de juiste snelheid aan moet beginnen."

Bij Red Bull kijkt men al weken uit naar de Hongaarse Grand Prix. Het bochtige circuit moet de RB15 goed liggen, ondanks dat klinkende resultaten in de afgelopen seizoenen uit bleven. Door de zege van Verstappen is de stemming in het team opperbest en de Nederlander hoopt dan ook vleugels te krijgen op de Hungaroring.

"Het team kijkt altijd erg uit naar deze race en normaal gesproken is het een van de heetste races van het jaar, wat goed voor ons is. Duitsland was een van de gekste en moeilijkste races ooit voor me, maar het was geweldig om daar te winnen."

"We hebben allen goed samengewerkt en het is geweldig dat de pitcrew wederom het wereldrecord verbrak, ondanks dat ze liefst negen stops uit moesten voeren. Ik ben klaar om in Hongarije alles te geven, in de laatste race voor de zomerstop."

RN365 Nieuwsdossier GP Hongarije 2019

Volg hier het belangrijkste nieuws over de Hongaarse Grand Prix van 2019

16 reacties