Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen geeft waarschuwing af aan Norris na sterke kwalificatie

Max Verstappen eindigde knap op de tweede plaats in de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore. Het zorgt voor tevredenheid bij de wereldkampioen, die het niet aan zag komen.

Verstappen Qualifying Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De tweede startplaats voor de Grand Prix van Singapore, daar had Max Verstappen ongetwijfeld niet op gerekend. De Nederlander werkte een solide kwalificatie af en moest alleen de rappe Lando Norris voor zich dulden. Verstappen is erg blij met het positieve resultaat en prijst Red Bull voor het harde werk na de vrije trainingen.

"De kwalificatie ging goed", vertelt Verstappen. "We waren in staat om de auto te verbeteren na de derde vrije training en ik ben blij om op de eerste rij te staan, zeker als je kijkt waar we vandaan komen. Mijn eerste ronde werd afgepakt wegens de gele vlag, dus je hebt één run en wil niet te veel pushen. Ik neem genoegen met de tweede plaats en ben er blij mee. Het was ook lastig met de banden. Ze kunnen je veel sneller en langzamer maken, maar ze deden het goed."

Hoe ziet Verstappen de race voor zich? Hij geeft een indirecte waarschuwing af aan Norris. "Dat is lastig te zeggen. Er kan veel gebeuren, maar we kunnen er in ieder geval voor gaan vanaf deze startpositie."

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na uitstekende kwalificatie Verstappen in Singapore