© Red Bull

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Geen doelstelling tot Grand Prix Australië"

12 feb. 15:15 Joe van Burik 3 reacties
Max Verstappen is nog voorzichtig over zijn kansen in het nieuwe Formule 1-seizoen. Pas na de eerste Grand Prix van 2019 een doelstelling vormen.

"Ik wil het beste uit mezelf halen", zegt de Nederland in een vooruitblik op het aankomende Formule 1-seizoen met zijn team Red Bull Racing.

"Verder is het afwachten hoe de motor en auto zullen presteren. Tot aan de eerste race in Australië kun je geen doelstellingen vormen, omdat het afwachten is. In Formule 1 hangt veel af van het totaalpakket. Ik zal mijn uiterste best doen om alles uit mezelf te halen, maar je bent wel afhankelijk van je materiaal."

De 21-jarige Limburger kijkt ondertussen wel reikhalzend uit naar de eerste meters met de nieuwe bolide van Red Bull Racing: de RB15, die aangedreven zal worden door een nieuwe Honda-motor. Sinds de tests na de Grand Prix van Abu Dhabi in 2018 heeft Verstappen immers niet meer achter het stuur gezeten van een Formule 1-auto.

"Ik heb er heel veel zin in om weer te beginnen. Het is een flinke poos geweest sinds de laatste race. De eerste twee weken van rust waren prima, maar daarna wil je eigenlijk alweer beginnen", besluit hij.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen