Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen geniet met volle teugen van speciale dag

De Jumbo Racedagen gingen vandaag van start op het Circuit Zandvoort, waar Max Verstappen vol in de schijnwerpers stond. De Red Bull-coureur genoot zichtbaar van de aanwezigheid van tienduizenden fans.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Dit is de vierde editie van de Jumbo Racedagen en dat is heel bijzonder. Door de jaren heen zijn we samen ook gegroeid. Het is heel mooi om zoveel fans te zien. Het leukste blijft altijd het rijden en om dan de fans te zien. Als je donuts gaat draaien, dat vinden mensen geweldig", blikt Max Verstappen enthousiast terug op zijn eerste dag.

"Het was een hele mooie dag. Als je met een F1-auto kan rijden door de duinen, zeker met die V8-motor die veel herrie maakt, dat blijft bijzonder."

Naast de drie demo's die Verstappen gaf was er ook volop ruimte om zijn fans te ontmoeten. Iets dat normaal gesproken een stuk lastiger is, legt de Red Bull-coureur uit. "Het is speciaal dat je erg dicht bij je fans bent. Je hebt hier ook de kans om veel handtekeningen uit te delen, in tegenstelling tot in een normaal weekend."

De vierde editie van de Jumbo Racedagen is tevens de laatste, want volgend jaar staat de Grand Prix van Nederland in mei op de Formule 1-kalender. Iets waar Verstappen naar uitkijkt: "De baan is erg uitdagend en er zijn weinig uitloopzones. Het is geweldig dat Zandvoort terugkeert op de kalender en de duinen gaan oranje kleuren", voorspelt de coureur in gesprek met Red Bull.

Fotoalbum

De mooiste foto's van de Jumbo Racedagen

Dag één van het weekend op het Circuit Zandvoort was een groot succes. Max Verstappen en Pierre Gasly vermaakten de tienduizenden aanwezige fans met demonstraties. Check de foto's van de Jumbo Racedagen!

Bekijk het album

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

0 reacties

    Live Laatste F1-testdag met Max Verstappen