Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen grapt over lage (virtuele) rating: "Heeft een dronkenlap dit bedacht?!"

Max Verstappen is van mening dat de rating van zijn race-engineer Gianpiero Lambiase is F1 Manager 2022 belachelijk laag is en neemt het op hilarische wijze op voor de Italiaan.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen en zijn race-engineer Gianpiero Lambiase zijn niet meer van elkaar weg te denken. Sinds dat de Nederlander voor het team van Red Bull ging rijden in 2016 is de Italiaan de man in de oren van Verstappen tijdens een GP-weekend.

Samen hebben ze dieptepunten, maar vooral veel hoogtepunten meegemaakt. Het duo heeft een enorm goede relatie met elkaar. Zo liet Verstappen bijvoorbeeld eerder weten dat als Lambiase stopt, hij ook stopt.

Verstappen is in zijn vrije tijd vaak te vinden achter de simulator, maar ook tijdens het reizen vindt hij het nog wel eens leuk om achter zijn laptop te duiken voor een spelletje. Dit maal F1 Manager waarbij je als het ware als teambaas een F1-team moet managen.

Verstappen heeft wel nog wat aan te merken op het spelletje vertelt hij al grinnikend. "GP's (Gianpiero Lambiase's) rating is echt belachelijk laag. Iemand die compleet dronken was heeft dat denk ik bedacht. Ik ga met de verantwoordelijken spreken", grapt Verstappen tegenover de media waaronder RacingNews365.

Ook interessant:

Verstappen deelde Ferrari definitieve KO uit op eigen bodem

De Formule 1 Grand Prix van Italië zal bij veel Nederlanders lange tijd in het geheugen geheugen gegrift staan. Zo ook bij Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk, die hun hoed niet afnemen voor één Nederlander, maar voor twee Nederlanders. Dit en veel meer in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

10 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken