Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen: "Hamilton en ik zijn het snelst, maar de rest komt nog"

Op voorhand waren velen er van overtuigd dat de Grand Prix van Singapore een showdown wordt tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Op de vrijdag waren het inderdaad die twee coureurs die bovenaan de tijdenlijst te vinden zijn.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De vraag van Ziggo Sport aan het einde van de dag of Max Verstappen en Lewis Hamilton daadwerkelijk de snelsten zijn, is dan ook gerechtvaardigd: "Tot nu toe is dat inderdaad het geval, maar op de zaterdag zal de rest de aansluiting nog wel vinden", aldus de Red Bull-coureur.

"Ferrari heeft nog geen echt vrije rondjes gereden en ik had zelf ook geen vrije ronde. Als je naar de lange runs kijkt, dan zit iedereen bovendien weer dichtbij elkaar. Ik verwacht dat Ferrari zeker nog een stap zet en van Bottas denk ik dat hij het rustig aan deed na zijn incident, maar ik verwacht dat hij er zaterdag ook goed bij zit."

Verstappen voelde zich eigenlijk al vanaf de eerste meters goed op zijn gemak in de auto. Hij geeft te kennen dat de grip en de balans direct goed waren: "Tot nu toe zijn we ook tevreden over wat we van de Honda-motor zien", zo voegt hij daar aan toe.

Op de vraag of hij gezien het goede begin van het weekend een kanshebber is voor de poleposition, kan de Red Bull-coureur alleen maar lachen. "We zullen zien", zo vult de jubilerende Olav Mol (hij doet verslag van zijn 500ste race) zelf dan maar aan.

Luister nu de Formule 1-podcast van RacingNews365. Tim Coronel, Jeroen van Inkel en Joe van Burik blikken vooruit op de Grand Prix van Singapore.

5 reacties