Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen: "Het winnen van races, dat zijn mijn soort feestjes"

Max Verstappen is al vanaf jonge leeftijd dag en nacht bezig met racen. Als topsporter betekent dat vaak dat je op jonge leeftijd leuke dingen zoals feesten aan je voorbij moet laten gaan. Dat heeft de Nederlander echter nog nooit gedeerd.

Verstappen zege Duitsland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Al op zevenjarige leeftijd reed Max Verstappen zijn eerste kartwedstrijden. De Nederlander liet er toen al geen gras over groeien en werd direct kampioen in zijn klasse. Het was meteen duidelijk dat hij over veel talent beschikte, en zo werd de weg naar de Formule 1 meteen ingezet.

Het leven van een topsporter vergt veel opofferingen. Waar zijn leeftijdsgenoten tijdens de tienerjaren van Verstappen druk bezig waren met feestvieren, daar reed de Nederlander al in de koningsklasse van de autosport. Hij maalt er echter geen minuut om dat hij die feestfase in zijn jeugd over heeft moeten slaan.

"In mijn leven draait alles simpelweg om racen", vertelt de Nederlander aan The Telegraph. "Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik iets heb gemist in mijn leven. De feestjes die ik wel vier, die vinden op zondag plaats, als ik een race heb gewonnen", aldus een vastberaden Verstappen.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Waarom Hamilton vanwege Verstappen terecht de noodklok luidt