Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen hint naar vroeg F1-pensioen: "Waarschijnlijk probeer ik dan andere dingen"

Hoe lang zien we Max Verstappen in de Formule 1? Dat kan mogelijk korter zijn dan we welllicht vermoeden, zo laat hij steeds weer, en misschien wel steeds stelliger doorschemeren.

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Max Verstappen heeft in het verleden al vaker aangegeven dat hij niet zoals kampioenen als Michael Schumacher en Fernando Alonso tot in de veertig door zal blijven racen. Woorden van gelijke strekking herhaalde hij nu ook tegenover F1: "Ik zie mezelf niet tot mijn veertigste in de Formule 1 racen, want ik wil ook andere dingen doen."

Maar dan geeft hij aan dat hij mogelijk zelfs al vroeg in de dertig zou kunnen overwegen de Formule 1 vaarwel te zeggen: "Ik heb plezier in wat ik momenteel doe en ik zal zeker nog enkele jaren in de F1 actief blijven. Ik heb een contract tot en met 2028."

"Maar wat er daarna gebeurt, hangt af van hoe alles gaat, maar waarschijnlijk zal ik dan ook andere vormen van racen gaan proberen, omdat ik het belangrijk vind dat je verschillende dingen uitprobeert."

Verstappen geniet van Red Bull

Als hij zegt dat de dingen af hangen van hoe alles gaat, dan doelt hij natuurlijk ook op Red Bull: "Ik geniet ervan dat ik al heel lang deel uit heb mogen maken van dit team en hoop dat dat nog lang zo zal zijn", aldus de Nederlandse tweevoudig wereldkampioen Formule 1.

Mocht Verstappen daadwerkelijk de sport verlaten als zijn huidige contract afloopt, betekent dat hij met slechts 31 lentes op de teller nieuwe uitdagingen buiten de sport aan gaat.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!