Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Iedereen binnen Red Bull is zeer gemotiveerd om te scoren"

De winterslaap van de Formule 1 loopt ten einde en de teams maken zich op voor de eerste testweek. Op maandag 18 februari zien we de nieuwe Red Bull RB15 van Max Verstappen voor het eerst in actie. De Nederlander hoopt in 2019 een nog betere auto tot zijn beschikking te hebben.

Als de slotfase van het seizoen 2018 een voorbode is op wat we van Red Bull en Max Verstappen mogen verwachten in 2019, dan belooft het veel goeds. De Nederlander scoorde vijf podiumplaatsen op rij, waaronder twee zeges.

Verstappen merkt dat iedereen binnen Red Bull nog gemotiveerder is dan een jaar eerder. "Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen, net als de rest van het team. Je kan het echt voelen binnen het team en het is goed dat iedereen super gemotiveerd is." "We weten dat we een fantastische auto kunnen bouwen, maar het blijft nog even afwachten hoe het hele pakket samen presteert. Ik voel wel een verschil ten opzichte van de voorgaande jaren. Toen was de motivatie er ook, maar nu doet iedereen nog harder zijn best." "Dat beetje extra motivatie zal ons zeker helpen om volgend seizoen succesvoller te worden", kijkt Verstappen vooruit. Het seizoen 2018 was voor de Nederlander zijn beste F1-seizoen tot op heden. Met elf podiumplaatsen, waaronder twee zeges en een vierde plaats in het WK, troefde Verstappen teamgenoot Daniel Ricciardo zeer ruim af.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'