Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen nieuws

Verstappen: "Je vindt mij of leuk, of helemaal niet"

Max Verstappen staat bekend als een persoon die het hart op de tong heeft liggen, toch zal ook de Nederlander niet alles zeggen wat hij denkt.

Tegenover De Telegraaf blikte Max Verstappen nog eens terug op het 2020-seizoen. Een seizoen waarin hij het maximale uit zijn Red Bull-bolide haalde en uiteindelijk twee overwinningen boekte, maar ook een seizoen waarin het Covid19-virus een grote rol speelde. "In deze tijden ga ik het hebben van vrijheid meer waarderen. Uiteindelijk komt dat wel weer terug, dat weet ik zeker", aldus Verstappen.

Naast de uitstekende prestaties op de baan, staat Verstappen op de paddock ook bekend als een persoon die durft uit te komen voor zijn mening. "Ik weet dat sommige dingen gevoelig liggen in de wereld. De situatie is anders dan pakweg vijf jaar geleden, ook op de social media. Ik besef dat je niet alles kan zeggen en dat doe ik ook zeker niet. Ik zeg waar het op staat, maar ik zeg niet alles wat ik denk."

"Je vindt mij of leuk, of helemaal niet", vervolgt de Red Bull-coureur zijn verhaal. "Dat idee heb ik altijd een beetje en ja, je hoeft niet naar mij te kijken, hé. Als je mij niet leuk vindt, doe het dan vooral niet", aldus Verstappen die graag luistert naar de mensen die dichtbij hem staan. "Ik denk dat het belangrijk is wat mensen om mij heen tegen mij zeggen."

"Ik lig sowieso nergens wakker van en als ik wakker word, is het misschien omdat ik ga eten. Daar houd ik namelijk wel van", aldus de grappende Verstappen.

Red Bull ging met Max Verstappen voor de wereldtitel in 2020, maar uiteindelijk domineerde Lewis Hamilton. Zelfs de mooie woorden van Helmut Marko konden daar niets aan veranderen. Waar ging het mis voor Red Bull en Verstappen? RacingNews365 analyseert het seizoen van Verstappen in onderstaande video.

De Grote Max Verstappen 2020 Quiz

Het jaar is om, het nieuwe jaar staat voor de deur. Nieuwe ronden, nieuwe kansen dus, ook voor Max Verstappen. Wat weet jij allemaal nog van het afgelopen Formule 1-seizoen van Max Verstappen?

Speel mee

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Horner: 'Achterbakse actie van één van onze concurrenten'