Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Verstappen kan agressieve Hamilton verwachten in GP Brazilië

Nu hij het kampioenschap heeft opgedoekt, kan Lewis Hamilton de teugels laten vieren, alle stress opzij zetten en er simpelweg voor gaan. Mercedes en hijzelf zijn in beide klassementen immers niet meer bij te halen. Dit baant voor Hamilton de weg vrij om in Brazilië zijn agressieve kant te laten zien.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Lewis Hamilton kan onbekommerd aan de Grand Prix van Brazilië beginnen. Met de last van het coureurs- en het constructeurskampioenschap van zijn schouders kan de Britse Mercedes-coureur de laatste twee races van het 2019-seizoen simpelweg plezier hebben. En dit is Hamilton dan ook van plan, zo bekent hij.

"In theorie benader ik dit jaar iedere wedstrijd exact hetzelfde, maar ik denk dat we hier in Brazilië wel kunnen proberen om in de race agressiever dan normaal te rijden. Hopelijk kunnen we dan een beetje plezier hebben met de andere coureurs op de baan", zo vertelt Hamilton, die vanaf de derde positie start.

Bij de Grand Prix van Mexico kwam Hamilton met Max Verstappen in aanraking in de eerste bochtencombinatie. De Brit won later de race, maar de Red Bull-coureur viel terug en moest na een lekke band na een touché met Valtteri Bottas een inhaalrace rijden.

Hamilton bekent dat hij niet weet in hoeverre hij zijn aanpak zal durven aanpassen, aangezien juist de manier waarop hij nu heeft gereden hem het kampioenschap heeft bezorgd. "Ik zie eigenlijk geen reden om iets te veranderen, we kunnen net zo goed doorgaan op deze manier, maar we zullen zien hoe het verloopt."

Optimaal voorbereid beginnen aan de Grand Prix van Brazilië? Luister dan naar de nieuwste RacingNews365-podcast, waarin Jeroen van Inkel samen met Tim Coronel en Tom Coronel vooruitblikken op de GP in Sao Paulo.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Brazilië 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Brazilië en alle verrichtingen van Max Verstappen.

7 reacties