© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Verstappen kan als geen ander een knop omzetten"

08 nov. 2018 12:10 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen beschikt als geen ander over de gave om van het ene op het andere moment de knop om te zetten en weer ergens vol voor te gaan. Dat stelt voormalig Formule 1-coureur en analist Johnny Herbert.

Max Verstappen stapte op de zaterdag in Mexico, nu een kleine twee weken geleden, woedend uit zijn Red Bull RB14. Amper 24 uur later soleerde hij gedecideerd naar de overwinning, iets wat hem op veel respect kwam te staan van drievoudig Grand Prix-winnaar Johnny Herbert.

"Het is zeer zeldzaam dat iemand zo van het ene naar het andere uiterste weet te schakelen. In Mexico liet Verstappen zien wat enkel mannen als Senna, Schumacher en Hakkinen in het verleden konden", aldus Herbert in gesprek met Motorsport.com.

Herbert zag net als menigeen een woedende Verstappen op de zaterdag en een doodkalme Verstappen op de zondag: "Zo won hij gewoon die race, dat fascineerde me buitengewoon. Hij speelde het klaar om met een mindere auto de Ferrari's en Mercedessen te verslaan. Voor mij persoonlijk was dat net zo'n knappe prestatie als de run van Lewis Hamilton van P14 naar P1 in de Grand Prix van Duitsland."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen