Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen kan niet wachten op oranje-spektakel op de Red Bull Ring

Max Verstappen zal het komende Formule 1-weekend toegejuicht worden door tienduizenden fans. Volgens de Nederlander is de thuisrace van Red Bull een van de allermooiste op de kalender. Hij kan dan ook niet wachten!

Het Formule 1-circus reist komend weekend weer af naar Spielberg voor de negende ronde van het kampioenschap: de Grand Prix van Oostenrijk. Op de Red Bull Ring zal WK-leider Max Verstappen er een thuisfeest van proberen te maken, terwijl teamgenoot Sergio Perez met hetzelfde doel arriveert in het thuisland van het energiedrankjesmerk.

Voorafgaand aan het raceweekend blikt Verstappen alvast kort vooruit: "We hebben gelukkig al aardig wat mooie herinneringen op de Red Bull Ring. We konden er een aantal keer winnen, wat natuurlijk de allerbelangrijkste plaats is om dat te doen. Het is ons thuiscircuit", zo trapt de Limburger af.

"Alle fans weer zien is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je kan hier vanaf de tribunes vrijwel het hele circuit zien, wat prachtig is. De hele sfeer hier is fantastisch en voor een coureur is dat ook fijn. Vooral voor ons omdat het de thuisrace is, maar zeker weten voor de fans", aldus Verstappen, die met een glimlach vooruitblikt op het door Nederlanders overspoelde raceweekend in Spielberg.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Oostenrijk 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"