Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen kan 'vergeten en vergeven' bij mogelijke megatransfer

Max Verstappen begrijpt dat Mercedes openlijk naar zijn diensten hengelt. De Nederlander ziet voorlopig echter geen redenen om te verkassen, al geeft hij wel toe dat de bittere titelstrijd uit 2021 geen invloed heeft op een mogelijke overstap.

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nu het in het management van Red Bull nogal onrustig is, steekt Mercedes-teambaas Toto Wolff zijn interesse voor Max Verstappen niet onder stoelen of banken. De Nederlander verbond zijn toekomst aan die van Helmut Marko toen duidelijk werd dat de adviseur mogelijk geschorst zou worden, waarna de geruchten over een overstap naar Mercedes oplaaiden. Wolff zei zelfs dat hij op Verstappen zou wachten. De 26-jarige coureur stelt in gesprek met De Limburger dat hij het logisch vindt dat Wolff hem als opvolger van Lewis Hamilton wil binnenhalen.

"Toto kan ook niet anders", vertelt Verstappen. "Ik snap wel dat hij het doet. Je kan niet om me heen. Vroeger, nog voor Red Bull, hebben we al gesprekken gevoerd met Mercedes. Toen zeiden ze: je moet dit en dat doen om succesvol te worden. Inmiddels heb ik denk ik wel laten zien hoe het moet. Ze willen me graag in die auto hebben, dat snap ik wel."

In 2021 vochten Red Bull en Mercedes een bittere titelstrijd uit, mét verwijten over en weer. Staat dat een mogelijke overstap nog in de weg? "Kijk: een paar jaar geleden was er natuurlijk iets meer spanning tussen ons en Mercedes, maar dat kan allemaal vergeven en vergeten worden. Dat is van beide kanten zo. Maar dat betekent niet dat ik denk dat ik ergens anders moet rijden nu. Daar komt bij dat Mercedes niet de snelste auto heeft op dit moment. Dat is toch écht de Red Bull", sluit Verstappen af.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco