Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen koestert geen wrok na 'bewuste' crash Perez in Monaco

Max Verstappen hoeft niet meer terug te denken aan de Grand Prix van Monaco in 2022, waarin Sergio Perez al dan niet bewust crashte in de kwalificatie.

Het incident zorgde later in het Formule 1-seizoen van 2022 voor opschudding binnen Red Bull. Max Verstappen wilde Sergio Perez in de GP van Brazilië niet aan zich voorbij laten gaan vanwege een 'eerder incident' dat jaar, doelend op de crash van de Mexicaan in de kwalificatie voor de race in Monaco.

Een jaar later keert het Formule 1-circus weer terug op het stratencircuit van Monte Carlo. Daar waar veel mensen nog denken aan het incident tussen de twee Red Bull-rijders, is het hoofdstuk allang afgesloten voor Verstappen. "Het is nu goed, we hebben veel lol samen. We hebben een goede auto, winnen races en wat er toen gebeurde, dat ligt in het verleden", zegt hij ten overstaan van onder andere RacingNews365.

Concurrenten buiten Red Bull

Een intern conflict is niet aan de orde en volgens Verstappen is dat ook helemaal niet wenselijk. Vooral op het stratencircuit in Monaco moet de volle focus worden gelegd op de strijd tegen de andere teams. Het weekend kan namelijk een stuk spannender worden dan andere races dit seizoen.

"Ik denk dat Charles (Leclerc, red.) en Ferrari in het algemeen best blij zijn hier. Ook denk ik dat Aston Martin, dat vaak in de langzame bochten sterk is, goed voor de dag komt. Ze misten wat op de rechte stukken, maar dat maakt niet uit hier. Ik denk dat ze er dicht op zitten", aldus de Nederlander.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'