Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen leeft mee met Ricciardo: "Ik weet zelf hoe erg dit is"

Daniel Ricciardo zit al maanden in de hoek waar de klappen vallen. De Red Bull-coureur heeft een bizarre hoeveelheid pech en viel in de Amerikaanse GP wederom uit.

De laatste podiumplaats van Daniel Ricciardo dateert alweer van eind mei. Destijds won hij glansrijk de Grand Prix van Monaco, maar van de laatste tien races viel hij er liefst vijf uit. Na problemen tijdens de kwalificatie in Japan, gevolgd door een luidde fuck, volgde in Amerika wederom een forse domper. Ricciardo viel in de openingsfase uit en was zichtbaar ontredderd. Zijn frustraties vierde hij bot op de muur van het motorhome.

"Daniel heeft zelfs door de wand heen geslagen, waardoor ik nu een gat in mijn muur heb zitten", vertelt Max Verstappen bij Ziggo Peptalk. Ondanks de grapjes die er binnen Red Bull al gemaakt worden over de vertrekkende Ricciardo, leeft het hele team met de Australiër mee. "Voor het team is dit heel slecht. Ik weet ook hoe dit voelt, want vorig jaar in het begin van het seizoen overkwam mij dit ook de hele tijd." "Dit is gewoon ontzettend balen, zoals je nu ook ziet aan de lichaamsuitdrukking van Daniel."

Viaplay
x
LIVE Eerste vrije training Formule 1 GP China 2024