Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen looft Red Bull: "Ze hebben net als ik de honger en de motivatie"

Recent verlengde Max Verstappen zijn contract bij het Red Bull-team tot en met het seizoen 2023. Iets wat bij hem alle twijfel wegnam voor de komende periode.

Max Verstappen lach
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Al sinds 2016 is Max Verstappen Formule 1-coureur in de hoofdmacht van Red Bull. Recent verlengde hij zijn contract, waardoor hij tot en met 2023, in totaal acht jaar lang dus, aan het Oostenrijkse team verbonden zal zijn. Het geeft stabiliteit. Stabiliteit die hij nodig had, zo vertelt hij op de Red Bull Racing-website.

"Het neemt alle twijfel weg en nu zijn er geen vraagtekens meer", vertelt Verstappen. Aston Martin Red Bull Racing is voor mij de juiste plek om nu te zijn en ik voel me ontzettend goed in het team", erkent de Nederlander, die afgelopen seizoen na het Mercedes-duo de beste coureur op de grid was.

Verstappen voelt zich goed in het team, een team vol positiviteit en vol gemotiveerde mensen, zo meent hij: "Als ik om me heen kijk, dan zie ik diezelfde motivatie en diezelfde honger om te vechten om overwinningen en wie weet zelfs de wereldtitel", aldus de Red Bull-coureur, die afgelopen seizoen drie Grands Prix wist te winnen.

Ook aan de andere kant van de Red Bull-garage staat een gemotiveerde coureur klaar voor het nieuwe seizoen. Alexander Albon heeft gedurende de winter eens goed gereflecteerd over het vorige seizoen, zo vertelt hij.

"De winter was perfect om mijn vorige seizoen te analyseren, om positief terug te kijken op de dingen die ik goed heb gedaan, om verbeterpunten te vinden en vervolgens oplossingen voor die verbeterpunten te vinden."

"Ik sta aan de vooravond van mijn tweede seizoen, dus het leerproces is zo goed als voorbij en het zal nu vooral gaan om het finetunen van de dingen waar ik aan moet werken", aldus de teamgenoot van Verstappen.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Exclusief Eerst details over verrassend nieuw potentieel F1 team bekend