Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Honda

Verstappen: "2019 was een leerjaar, volgend jaar gaan we voor de wereldtitel"

Max Verstappen wil samen met Red Bull in 2020 voor niets minder dan de wereldtitel gaan. De Nederlander weet zich in zijn ambities gesterkt door het feit dat motorpartner Honda in het eerste jaar van de samenwerking met Red Bull sterk heeft gepresteerd.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Natuurlijk, de Honda-motor was gedurende het seizoen nog niet van het niveau van de krachtbronnen van Ferrari en Mercedes, maar dat was ook niet de verwachting. Tijdens een evenement van Exact, een persoonlijke sponsor van Max Verstappen, spreekt de Red Bull-coureur over een overgangsjaar, maar wel een geslaagd overgangsjaar.

"We hebben dit jaar goede resultaten geboekt, maar het was met Honda ook vooral een jaar om van te leren en ik denk dat we gedurende het jaar goede vooruitgang hebben geboekt", aldus de lovende Nederlander.

Verstappen wil die lijn doortrekken, met in het gunstigste geval een eerste wereldtitel tot gevolg: "Het is natuurlijk afwachten wat we kunnen, maar iedereen binnen het team werkt hard en de wil om te winnen is bij iedereen aanwezig. We willen volgend jaar die volgende stap zetten en voor de titel gaan en de mentaliteit van het team ligt het zeker niet."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met coureur Tim Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en dj Jeroen van Inkel achter de microfoons.

8 reacties

    Exclusief Mick Schumacher: “Verstappen en Norris zijn nog van ander niveau”