Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maakt zich grote zorgen: "Kijken wat de gevolgen zijn voor de rest van het jaar"

De tweede vrije training voor de Grand Prix van Canada verliep dramatisch voor Max Verstappen. De Nederlander had eerder op de dag al weinig gereden wegens de regen en moest zijn RB20 snel in de pitstraat parkeren met een groot ERS-probleem. Verstappen maakt zich wel zorgen.

Verstappen Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen kwam weinig in actie op de vrijdag in Canada. Tijdens de eerste vrije training koos de Nederlander daar zelf voor wegens de regen, in de tweede vrije training gooide een groot ERS-probleem roet in het eten. Verstappen moest zijn rokende RB20 noodgedwongen in de garage parkeren.

Daar werd duidelijk hoe significant het probleem was. Er kwam zelfs een slijptol aan te pas om het onderzoek goed te kunnen uitvoeren en het probleem te vinden. Verstappen geeft na de sessie toe dat hij zich wel zorgen maakt.

"Helaas hebben we niet veel kunnen rijden", vertelt Verstappen op zijn eigen website. "Ze vroegen me binnen te komen vanwege elektrische problemen die ze op dit moment aan het onderzoeken zijn. Ik had graag meer gereden, maar het belangrijkste is dat we erachter komen wat er met de auto aan de hand is en wat dit voor consequenties heeft voor dit weekend en de rest van het jaar."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Canada 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training