Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maalt niet om mogelijke gridstraf Monza: "P5 nog steeds mogelijk"

De kans is extreem groot dat Honda komend weekend voor het eerst de Spec 4-motor achter in de RB15 van Max Verstappen schroeft. Als dat gebeurt, start Max Verstappen vanwege een gridstraf zo goed als achteraan op de grid. "Geen probleem", aldus de Nederlander.

Hoewel het officieel nog niet is bevestigd lijkt alles erop te wijzen dat Max Verstappen in Monza komend weekend een nieuwe motor krijgt. Dat betekent dat hij achteraan moet starten, maar dat ziet de jonge Nederlander niet als een probleem. Hij denkt dan nog steeds achter de Mercedessen en Ferrari's minstens als vijfde te kunnen finishen.

"Er is nog niks bevestigd over de inzet van een nieuwe motor (de Spec 4-krachtbron van Honda, red.), maar ik denk dat het geen al te groot probleem is om achteraan te moeten starten. Ik denk namelijk dat we op Monza prima kunnen inhalen", aldus Verstappen in gesprek met Motorsport.

"We weten dat Ferrari natuurlijk erg snel zal zijn en dat de top vier normaal gesproken buiten ons bereik ligt, maar iedereen daarachter moeten we normaliter kunnen achterhalen", aldus de Nederlander, die het het verleden meermaals heeft aangetoond niet vies te zijn van een goede inhaalrace op zijn tijd.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken