Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Mijn honderdste race kan een goede worden"

Max Verstappen viert dit weekend een jubileum. Hij rijdt zijn honderdste Formule 1 Grand Prix en dicht zichzelf en Red Bull een goede kans op een goed resultaat toe.

In de persconferentie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten wordt Max Verstappen er natuurlijk aan herinnerd dat hij voor de honderdste keer aan de start staat van een Formule 1 Grand Prix. Hij blijft er echter nuchter onder: "Ik had nooit verwacht dat ik op mijn 22ste al mijn honderdste race zou rijden. Wat is de tijd snel gegaan, maar ik denk dat het wel iets goeds is." Verstappen vertrouwt erop zijn jubileum te kunnen 'vieren' met een goed resultaat: "In Mexico deed de auto het eigenlijk al heel goed, dus laten we eens kijken wat we hier kunnen. Ik denk dat we een goede race kunnen rijden", aldus de Nederlander. "Vorig jaar ging het hier ook goed toen ik van achteraan het veld naar voren moest rijden (Verstappen reed van P18 bij de start naar P2, red.), al bood die situatie me de kans iets te proberen met een andere strategie. Nu hoop ik dat we wat verder naar voren kunnen starten om te kijken wat er dan mogelijk is."

Met onderstaande video weet je alles wat je moet weten over de Grand Prix van de Verenigde Staten die dit weekend verreden wordt.

F-yi41xWSoc

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"