Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen mist halve training door problemen met zijn Red Bull

Max Verstappen moest een half uur toekijken hoe achttien van zijn F1-collega's buitenspeelden, terwijl hij zelf nog in de garage stond vanwege problemen aan zijn Red Bull RB20.

Verstappen Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste vrije training verliep oke voor Max Verstappen. Weliswaar klokte hij de op een na snelste tijd, maar hij kende genoeg momentjes. Enkele keren hoorden we hem op de radio roepen dat er naar zijn vloer moest worden gekeken. Of er goed genoeg was gekeken, dat was de vraag, want aan het begin van VT2 moest er plots hard gewerkt worden aan de wagen van Verstappen.

Zijn vloer moest last minute worden vervangen, waardoor de Nederlander de helft van de tweede training aan zich voorbij moest laten gaan. Ook was zijn chassis beschadigd. Het laatste half uur kan hij echter gewoon weer aan de bak. Dat geldt overigens niet voor Alex Albon, die de tweede training moet missen na een zware crash in VT1. Het is nog maar de vraag of hij dit weekend überhaupt nog in actie kan komen.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training