Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Verstappen moest nog even wachten, maar zijn collega's genieten al van hun vakanties

Waar Max Verstappen als drievoudig wereldkampioen nog de nodige plichtplegingen moest vervullen, genieten zijn F1-collega's al van hun vakantie.

Norris vacation
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Lando Norris

Het zal niet lang meer duren voordat we ook van Max Verstappen vakantiekiekjes voorbij zien komen. De dit seizoen ongenaakbare wereldkampioen maakt momenteel nog een ronde langs onder meer de fabriek van Red Bull, waar hij woensdag aanwezig was. Vorige week moest Verstappen zich nog melden op het FIA-gala. Het hoort bij zijn status als wereldkampioen van 2023.

Als al deze plichtplegingen achter de rug zijn, zal ook Verstappen gaan genieten van zijn vakantie, alvorens de voorbereidingen voor het seizoen 2024 van start zullen gaan. De meeste collega's van de Red Bull-coureur hebben wel al vakantie. Zo kiest Lando Norris voor de sneeuw, onder meer in het gezelschap van DJ Martin Garrix. Lewis Hamilton bezoekt een NFL-wedstrijd en Valtteri Bottas kiest het ruime sop. Pierre Gasly moet opletten dat hij geen brokken maakt op de schaats. En Guanyu Zhou? De coureur van Alfa Romeo gebruikt deze rustige periode om naar de kapper te gaan!

Bekijk de foto's hieronder.

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"