Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen: "Mooi om die woorden van Wolff te horen"

Max Verstappen staat nadrukkelijk in de belangstelling van Mercedes. Logisch, want volgens Toto Wolff zou elk team op de grid 'een handstand doen' om Max naar het team te kunnen lokken. De Red Bull-coureur vindt het mooi om die woorden te horen.

Verstappen Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Dat zie ik maar al te graag gebeuren!", zo zei Toto Wolff twee weken geleden toen het na de GP van Saoedi-Arabië ging over de kans dat Max Verstappen zijn heil zou zoeken bij een ander team dan Red Bull. "Er is geen enkel team dat geen handstand zou doen om Max in de auto te krijgen."

De Mercedes-teambaas toverde met die woorden een glimlach op het gezicht van Verstappen. "Ik kan het wel begrijpen dat hij dat zegt!", begint de Nederlander met een grapje.

Toch benadrukt hij dat zulke uitspraken geen effect hebben op zijn beslissingen. "Het heeft echter geen impact op mij en wat ik zou doen. Het is altijd mooi om te horen. Toto en ik hebben onze momenten gehad, maar dat is normaal tussen twee teams die strijden voor de wereldtitel."

"Het respect is er altijd geweest. Van mijn kant zorgen deze opmerkingen niet voor veranderingen."

Verstappen weet het niet

Als een journalist vervolgens direct aan Verstappen vraagt of hij zichzelf ooit voor Mercedes ziet rijden, zegt hij geen nee. "Welk jaar?", grapt hij opniew.

"Nee, nee, ik weet het niet. Ik weet het niet wat er na 2028 gebeurt. Ik weet niet of ik dan nog actief blijf in de Formule 1, of ik verder ga, of ik een nieuwe deal sluit. Ik weet het gewoon nog niet", aldus de drievoudig kampioen.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden