© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Ocon zien we zo weer terug in de Formule 1"

16 okt. 2018 15:26 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen verwacht niet dat de Formule 1 Esteban Ocon lang hoeft te missen als hij in 2019 niet op de grid staat. De Nederlander in Brits-Oostenrijkse dienst verwacht dat Ocon binnen no-time weer terug is.

"Esteban Ocon zal waarschijnlijk snel terugkeren in de Formule 1", zo deelt Verstappen zijn visie in gesprek met Verstappen.nl. Hij houdt echter wel een slag om de arm als het gaat om de terugkeer van zijn voormalig Formule 3-rivaal.

"Hij moet ook wel snel terugkeren, want er komt natuurlijk weer een aantal jonge jongens aan. Als één van hen het extreem goed doet, loop je het risico dat je snel weer wordt vergeten en met name daarom is het niet fijn om een jaartje aan de zijlijn te staan."

De kans dat de Formule 1-carrière van Stoffel Vandoorne er definitief op zit is een stuk groter dan in het geval van Ocon. De Vlaming heeft inmiddels onderdak gevonden in de Formule E, maar Verstappen vindt het jammer dat zijn taalgenoot de Formule 1 verlaat.

"Stoffel is een super aardige en relaxte jongen om mee om te gaan. Het is jammer dat hij geen deel meer uit zal maken van de Formule 1 en ik kan alleen maar hopen dat hij ergens anders aan de bak komt (interview met Verstappen werd gehouden vóór bekend werd dat Vandoorne naar de Formule E vertrekt)".

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen