© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen ondanks technisch probleem tevreden na eerste trainingen GP Brazilië

09 nov. 2018 19:55 Ruud Dimmers 0 reacties
Ondanks een technisch probleem tijdens de tweede training blikt Max Verstappen positief terug op de vrijdag in Brazilië. De Nederlander opende eerder vandaag met de snelste tijd in de eerste sessie.

Red Bull kwam beter voor de dag op het circuit van Interlagos dan verwacht. Het tijdverlies op de rechte stukken werd grotendeels gecompenseerd in de bochtige tweede sector. Verstappen blikt bij Sky Sports tevreden terug op zijn dag.

"Ik ben best tevreden met de auto. We hadden een goede balans tijdens de eerste training. Het is jammer dat we tijd verloren door een probleem (olielekkage red.) in de tweede training, maar konden ons programma daarna hervatten."

Ondanks de snelle tijden in de eerste training verwacht de Nederlander niet dat Red Bull morgen een rol van betekenis gaat spelen tijdens de kwalificatie. Daarvoor is het gat in motorvermogen te groot tussen Renault, Ferrari en Mercedes.

"Tijdens mijn snelle run op de supersofts had ik last van verkeer, wat niet ideaal was voor mijn rondetijd. Ik verwacht niet dat we morgen mee kunnen strijden voor de poleposition, maar onze long runs waren prima. Er is nog ruimte om wat te verbeteren aan de auto, maar al met al ben ik zeker niet ontevreden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen