Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen ontkracht Red Bull-aankondiging: "Marko was iets te enthousiast"

Volgens Helmut Marko zou Red Bull de komende races, dus ook in Spanje, met een aantal nieuwe dingen komen. De adviseur bevestigde updates, maar volgens Max Verstappen is dat allemaal wat overdreven.

Marko Verstappen Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De eerste updates van Red Bull zouden er in het Formule 1-weekend van Spanje aan komen, toch? "Wij gaan in Barcelona iets nieuws uitproberen", beloofde adviseur Helmut Marko onlangs nog. Wat het Oostenrijkse topteam precies mee zou nemen, dat bleef nog even geheim.

Als Max Verstappen in Barcelona de media, waaronder RacingNews365 te woord staat, ontkracht hij direct dat er een update aankomt. "Ik denk dat Helmut iets te enthousiast was", aldus de WK-leider. "We volgen gewoon ons normale programma."

Echt experimenteren is er dus niet bij volgens de Limburger. Met een winratio van 100% dit F1-seizoen blijft Red Bull echter nog altijd de grote favoriet en dat weet Verstappen ook. "Normaal gesproken zijn we dat, maar we moeten de balans nog wel gaan vinden."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden