Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Viaplay

Kijk de Grand Prix van Monaco dit weekend live met Viaplay

Aankomend weekend staat de zevende Formule 1 Grand Prix op het programma. In het prinsdom Monaco kunnen autosportfans naast de koningsklasse ook andere klassen aanschouwen.

Verstappen Ferrari Spain
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Het Grand Prix-weekend van Monaco belooft weer razendspannend te worden. Kan Max Verstappen vier overwinningen op een rij scoren en zijn recent veroverde leiding in het kampioenschap vergroten? Kan Charles Leclerc de thuisvloek van zich afschudden en eindelijk schitteren in de straten van Monte Carlo?

Het gehele F1-weekend is vanzelfsprekend op de voet te volgen via Viaplay. Het raceweekend in Monaco begint dit jaar niet op donderdag, maar 'gewoon' op vrijdag. Om 14:00 uur begint de eerste vrije training, gevolgd door de tweede vrije training om 17:00 uur.

Op de vrijdagavond wordt er vanaf 20:30 uur teruggeblikt op de trainingen en vooruitgeblikt op de rest van het weekend tijdens het programma Shakedown. Te gast zijn presentator Allard Kalff en voormalig Ferrari-motorengineer Ernest Knoors.

Zaterdag gaan we om 13:00 uur verder met de derde en laatste vrije training. De o zo belangrijke kwalificatie begint later die middag om 16:00, maar al vanaf 15:30 kan je inschakelen op Viaplay, dat je voorziet van alle laatste ontwikkelingen in Monaco. In de studio schuiven Tim Coronel en opnieuw Ernest Knoors aan, net als ze op zondag ook zullen doen tijdens de GP.

Een dag later is het namelijk de belangrijkste dag van het weekend: race day. Wie gaat er met de overwinning vandoor in het prinsdom Monaco? Om 14:00 uur begint de Viaplay-uitzending met een uitgebreide voorbeschouwing, alvorens om 15:00 uur de Grand Prix van start gaat.

Kijk dit weekend live Formule 1 op Viaplay

Er is nog meer!

Naast de Formule 1 strijken er ook andere raceklassen neer aan de Côte D'Azur. De jonge honden in de Formule 2, maar ook de Porsche Super Cup racen dit weekend in Monaco. Op donderdag kan om 17:00 uur al de vrije training van de F2-coureurs worden bekeken op Viaplay.

Op vrijdag zijn de kwalificaties van beide raceklassen te zien, gevolgd door de F2-sprintrace op zaterdag en de hoofdraces van beide klassen op zondag.

Op maandag wordt het Formule 1-weekend op Viaplay afgesloten door na te beschouwen in het programma Track Talk, dat vanaf 19:00 uur te zien is. Daar zal onder andere voormalig Bridgestone-engineer Kees van de Grint aanschuiven om terug te blikken op de GP van Monaco.

Kijk de Grand Prix van Monaco live op Viaplay

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets

Formule 1 GP Monaco 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?