Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Verstappen opnieuw succesvol in rallysport

Jos Verstappen is lekker op dreef in de rallysport. Afgelopen weekend mocht de voormalig Formule 1-coureur wederom de bokaal voor de overwinnaar omhoog houden.

Verstappen rally Zuid Limburg
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © David Derdaele

Jos Verstappen heeft afgelopen weekend de Rally van Zuid-Limburg gewonnen in België. Hij won met vaste navigator Renaud Jamoul in de Skoda Fabia RS Rally2-bolide, gehuld in de bekende Verstappen.com Racing-livery.

De rally telde 12 stages, waar Verstappen sr. er liefst acht van won. De omstandigheden waren verraderlijk, maar Verstappen bleef ze de baas: "Door de vele regen en modder was het als rijden op ijs. Het was echt niet makkelijk."

Voor Verstappen waren het nieuwe omstandigheden 'in een wat kleinere rally' en dus een goede training, zo legt Verstappen opgewekt uit, om vervolgens wederom zijn navigator in het zonnetje te zetten. Het tweetal begint een succesvol duo te worden.

"Renaud is echt goed. Ik ben superblij dat hij naast me zit, want het is fijn om een copiloot met zoveel ervaring te hebben en waar het waanzinnig mee klikt. Ook onze auto, die door Wevers Sport wordt geprepareerd, was weer top. We hebben het hele jaar nog geen technische problemen gehad, perfect."

Ook interessant:

Verstappen gaat all in voor GP Las Vegas

Maakt Verstappen zijn eigen geluk daar waar normaal toeval over het winst of verlies bepaalt? We gaan het zien, maar misschien kunnen de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers alvast een voorzet geven?

Praat mee!

Viaplay
x
Vasseur Ferrari-teambaas zeer positief: "Dan kunnen we elk weekend met Red Bull vechten"