© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen over Hamilton: 'Als ik dat in Nederland zou flikken, zouden de fans me afschieten'

14 jul. 2017 07:33 Ruud Dimmers 0 reacties
Lewis Hamilton was woensdag als enige coureur niet aanwezig tijdens het grote evenement F1 Live Londen. Voor het eerst in de geschiedenis van de Formule 1 waren alle teams en coureurs aanwezig om een grote demo te geven. Echter liet één persoon het afweten. Het kwam hem op veel kritiek van fans, collega's en journalisten te staan.

Max Verstappen vindt het vreemd dat Hamilton niet kwam opdagen

Hamilton verklaarde naderhand dat hij vrij is om zijn eigen keuzes te maken. De voorbereiding op de Grand Prix van Groot-Brittannië en het drukke schema zorgden ervoor dat de Brit verstek liet gaan. Opvallend aangezien de andere 19 coureurs wel aanwezig waren. Lewis koos ervoor om een paar dagen vrij te nemen.

Max Verstappen vindt het ook maar vreemd dat Hamilton niet aanwezig was. "Als hij met vakantie wil, dan moet hij met vakantie gaan. Als hij denkt dat hij daar sneller door gaat, moet hij dat doen."

Veel steun voor de beslissing van de drievoudig wereldkampioen lijkt de Red Bull coureur niet op te kunnen brengen. Zelf zou hij het in ieder geval nooit overwegen.

"Natuurlijk willen zijn fans hem zien. Als ik dit in Nederland zou doen, dan zouden ze met afschieten!" laat Max aan Sky Sports weten.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen