Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op aantijgingen McLaren: "Brown moet Horner niet"

Het gaat tijdens het raceweekend in de Verenigde Staten zeker niet alleen maar over het racen. De verbale strijd tussen Red Bull en McLaren, of beter gezegd Christian Horner en Zak Brown, is ook gaande. Hoe kijkt Max Verstappen er eigenlijk tegenaan?

Verstappen qualifying Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull Racing en McLaren zijn verwikkeld in een heuse titelstrijd en gevecht wordt niet alleen op de baan gevoerd. Ook buiten de baan worden er steeds meer steekjes onder water uitgedeeld en beschuldigen de teams elkaar van van alles. Vooral de saga rond de rijhoogte van de Red Bull RB20 is een onderwerp van gesprek, waarbij McLaren in naam van CEO Zak Brown een groot onderzoek eist. Red Bull-teambaas Christian Horner suggereerde juist dat McLaren het vuurtje ergens anders aanwakkert, om de aandacht af te leiden wat er daar aan de hand is met de achtervleugel.

Hoe kijkt Max Verstappen eigenlijk aan tegen de commotie buiten de baan. Stoort hij zich er bijvoorbeeld aan dat McLaren zoveel ophef over de rijhoogte van de Red Bull maakt? "Dat interesseert mij niet. Wij gebruiken dit gewoon als tool om sneller de rijhoogte aan te kunnen passen", zo legt Verstappen in gesprek met onder meer RacingNews365 uit. "En het is niet echt per se McLaren, het is meer Zak (Brown). Maar Zak moet Christian (Horner) niet, en andersom denk ik ook niet. Dat is gewoon standaard en dat is ook niet mijn probleem."

En hoe is de relatie van Verstappen met Brown? "Prima. Het is niet dat ik met hem bel, maar ik heb hem net nog gezien en dan is er gewoon niks aan de hand. En dat zij elkaar niet moeten, dat is niet mijn probleem."

Tot slot gaat de drievoudig wereldkampioen nog even in op het feit dat Brown en Horner deze vete in de media uitvechten. "Ik houd me daar niet mee bezig. Ik zie het wel en lees het, maar dan zet ik het weer uit en ga ik lekker MotoGP kijken of ga ik op de simulator. Het boeit mij helemaal niks", zo sluit Verstappen af.

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Aangepaste startopstelling Formule 1 GP Verenigde Staten 2024