Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen reageert op Aston Martin rel: "Best wel apart"

De 'big talking point' dit Formule 1-weekend is de Aston Martin-bolide, die wel verdacht veel lijkt op de auto van Max Verstappen en Sergio Perez. De Nederlander laat zijn licht schijnen over de zaak.

In de loop van het raceweekend op het Circuit de Barcelona-Catalunya is er al heel wat gezegd over de Aston Martin-bolide, die na een aantal updates plots wel heel erg veel lijkt op de Red Bull-bolide. Ook Max Verstappen reageert op het feit dat de AMR22 verdacht veel lijkt op de RB18. In gesprek met Viaplay laat de Red Bull-coureur weten dat ook hij vindt dat de auto's op elkaar lijken. "Het is best wel apart dat het helemaal hetzelfde eruit ziet aan de zijkant."

Verstappen ziet het wel

Volgens Verstappen zou er een verklaring kunnen zijn van het eventuele kopieergedrag. "Er zijn een paar mensen weggegaan naar Aston Martin, daar wordt natuurlijk wel naar gekeken. We zien wel wat daar uitkomt", zo klinkt hij stoïcijns. De Nederlander lijkt zich verder niet druk te maken om Aston Martin. Zowel Lance Stroll als Sebastian Vettel weten tot dusver geen toptijden neer te zetten en wisten in de kwalificatie niet eens Q2 te bereiken.

Viaplay
x
Exclusief Newey vindt feedback Verstappen cruciaal: "Daar heb ik geluk mee gehad"