Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl

George Russell liet in Mexico duidelijk weten dat hij van mening is dat Max Verstappen ook een straf had verdiend in het gevecht met Lando Norris in Austin. Wanneer de Nederlander geconfronteerd wordt met die woorden, laat Verstappen duidelijk merken wat zijn mening is.

Verstappen Russell 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op de donderdag in Mexico ging het uiteraard nog voornamelijk over het gevecht tussen Max Verstappen en Lando Norris. De Brit moest Verstappen voorbij om de titelstrijd nog een beetje in leven te houden en dat lukte. Echter Norris haalde Verstappen buiten de baan in en kreeg daar een tijdstraf voor, waardoor hij op het einde alsnog achter Verstappen werd geklasseerd.

Voor velen was de straf terecht, maar binnen de paddock zijn ook mensen van mening dat Verstappen ook een straf had verdiend. Zo ook George Russell. De Brit kende tijdens de race een vergelijkbaar moment met Bottas, waarin hij op de plek van Verstappen reed. Uiteindelijk kreeg Russell daar een straf voor, omdat hij volgens de stewards Bottas buiten de baan had geduwd. Grote verschil in de twee situaties was dat volgens de stewards Russell nog niet voor lag bij de apex, terwijl Verstappen dat voordeel wel had.

Toch liet Russell zich ontvallen dat hij het terecht had gevonden als Verstappen een zelfde soort straf als hijzelf had gekregen. Ook vertelde de Brit dat hij wel begreep waarom Verstappen het zo had gespeeld, omdat in een titelgevecht het do or die is. Wanneer Verstappen met die woorden geconfronteerd wordt, antwoordt hij kort maar krachtig.

"Daar ben ik het niet mee eens," aldus Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Ik bedoel, weet je wat het is aan het eind van de dag. Ik denk dat het gewoon belangrijker is om voor jezelf te spreken. Maak je niet te druk om andere mensen, weet je, en geniet gewoon van je leven. Denk niet te veel aan het racen."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl