Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert voor het eerst op vertrek Wheatley

Tijdens de zomerstop werd bekend dat Jonathan Wheatley, de sportief directeur van Red Bull, naar Audi overstapt. Max Verstappen reageert in Zandvoort voor het eerst op dat nieuws.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na topontwerper Adrian Newey gaat ook sportief directeur Jonathan Wheatley bij Red Bull vertrekken. De Brit stapt na een periode van gardening leave over naar Audi, om daar de teambaas van het nieuwe project te worden. Max Verstappen reageert op dat nieuws voorafgaand aan de Grand Prix van Nederland. 

"Ik hoorde het uiteraard al eerder", vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Dat wordt dan aangekondigd, maar uiteindelijk heb ik een geweldige relatie met Jonathan en zal dat altijd zo blijven, zelfs als hij naar een ander team overstapt. Het is een andere kans en rol voor hem. Soms is het ook een nieuwe uitdaging, toch? No hard feelings en ik ben blij voor hem dat hij de kans krijgt. Natuurlijk gaan we hem missen, maar als team moeten we ook naar de toekomst kijken. We moeten zijn rol nog invullen. Ik ben hem in ieder geval erg dankbaar, zeker wat hij voor het team heeft gedaan."

Is Verstappen na het vertrek van Wheatley en Newey bang dat meer kopstukken gaan vertrekken? "We focussen ons gewoon op de prestaties. Sommige mensen gaan weg en sommige mensen treden toe. Dat is het leven in de Formule 1. Het is normaal dat mensen worden weggekaapt als je succesvol bent in de Formule 1. Daar maak ik me geen zorgen over. We moeten gefocust blijven en zorgen dat de juiste mensen de juiste rollen vervullen."

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan