Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Red Bull wordt dé sensatie van 2019"

Vraag Max Verstappen wie of wat de sensatie wordt van 2019 en je krijgt direct antwoord: "Red Bull!" Het is het soort speelse bravoure dat al gauw plaatsmaakt voor realisme, geheel zoals je tijdens wintertests mag verwachten.

Het is in gesprek met Speedweek dat Max Verstappen de vraag krijgt voorgelegd wie of wat er in 2019 gaat imponeren. "Red Bull Racing natuurlijk!', luidt het welhaast vanzelfsprekende antwoord. Wat kan hij anders zeggen?

Als men eenmaal doorvraagt maakt de speelse vastberadenheid plaats voor een iets terughoudender antwoord: "Hopelijk kunnen we veel overwinningen boeken in 2019, maar Melbourne zal aantonen waar we werkelijk staan. Groot voordeel ten opzichte van vorig jaar is dat we nu niet alleen het chassis sterk kunnen doorontwikkelen, maar naar verwachting ook de motor van Honda." Verstappen, die verklapt dat de RB15 nog aanzienlijk zal veranderen voordat het team landt in Australië, geeft aan dat hij tot nu toe prettig samenwerkt met de mannen van Honda: "Ik vind het zeer prettig dat ze zo rustig en geconcentreerd werken. Het gaat er heel anders aan toe dan vorig jaar met Renault."

Viaplay
x
LIVE Eerste vrije training Formule 1 GP China 2024