© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Ricciardo en ik zijn samen naar een hoger niveau gegroeid"

25 sep. 2018 19:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen zwaait aan het eind van het Formule 1-seizoen teamgenoot Daniel Ricciardo uit en verwelkomt Pierre Gasly als zijn nieuwe teamcollega. De Nederlander zal echter contact blijven houden met de Australiër aan wie hij veel te danken heeft.

Max Verstappen verwelkomt in de persoon van Pierre Gasly een nieuwe teamgenoot met wie hij zeer goed door een deur kan. Ook de relatie met Daniel Ricciardo was altijd goed, maar zal niet of nauwelijks veranderen, zo geeft Verstappen in een interview met Red Bull Racing aan:

"Daniel Ricciardo vertrekt niet uit de Formule 1, hij gaat alleen naar een ander team. Ik zie dus niet in waarom ik niet in contact zou blijven met hem, als vriend én als ex-teamgenoot."

Max Verstappen blikt met een positief gevoel terug op de drie gezamenlijke jaren: "Hij was altijd een sterke tegenstander, die wordt gezien als één van de sterkste rijders in de huidige Formule 1. Het was voor mij geweldig om hem als een teamgenoot te hebben en om aan elkaars zijden naar een hoger niveau te groeien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen