Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Ricciardo en ik zijn samen naar een hoger niveau gegroeid"

Max Verstappen zwaait aan het eind van het Formule 1-seizoen teamgenoot Daniel Ricciardo uit en verwelkomt Pierre Gasly als zijn nieuwe teamcollega. De Nederlander zal echter contact blijven houden met de Australiër aan wie hij veel te danken heeft.

Max Verstappen verwelkomt in de persoon van Pierre Gasly een nieuwe teamgenoot met wie hij zeer goed door een deur kan. Ook de relatie met Daniel Ricciardo was altijd goed, maar zal niet of nauwelijks veranderen, zo geeft Verstappen in een interview met Red Bull Racing aan: "Daniel Ricciardo vertrekt niet uit de Formule 1, hij gaat alleen naar een ander team. Ik zie dus niet in waarom ik niet in contact zou blijven met hem, als vriend én als ex-teamgenoot."

Max Verstappen blikt met een positief gevoel terug op de drie gezamenlijke jaren: "Hij was altijd een sterke tegenstander, die wordt gezien als één van de sterkste rijders in de huidige Formule 1. Het was voor mij geweldig om hem als een teamgenoot te hebben en om aan elkaars zijden naar een hoger niveau te groeien."

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie