Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen roept inner Ronaldo op na boude belofte - zo brengt hij de F1-herfststop door

Max Verstappen die zich verveelt gedurende de herfststop in de Formule 1? Echt niet! Daarvoor weet hij zichzelf veel te goed bezig te houden en niet enkel met racen.

Eerder deze week zaken we hoe Max Verstappen op het Italiaanse circuit van Mugello vermaakte samen met vader Jos Verstappen, DTM-coureur Thierry Vermeulen en een aardige line up aan voor Verstappen.com Racing geprepareerde GT3-bolides van onder andere Aston Martin, Audi en Ferrari. We weten dat Verstappen voor Vermeulen, die de zoon is van Verstappens manager Raymond Vermeulen, zo nu en dan als mentor fungeert.

Racen dus, óók in de vakantie. Reken maar dat hij de nodige uren in zijn (thuis)sim heeft doorgebracht, al heeft het stuurwiel aldaar ook al enkele keren plaats moeten maken voor andere activiteiten. Wist je dat hij Minecraft is gaan spelen? Dat onthulde zijn online simteam tijdens een stream. En oh ja, hij was ook nog jarig op 30 september.

Wat je sowieso wel wist, is dat Verstappen een groot FIFA-liefhebber is, al moeten we tegenwoordig FC25 zeggen. Afgelopen donderdag organiseerde Team Redline en Oracle Red Bull Sim Racing een avondje FC25 waarbij de twee online raceteams lijnrecht tegenover elkaar stond. In de opstelling van Team Redline: Max Verstappen. We krijgen een uniek inkijkje in kwaliteiten van Verstappen als online voetballer.

En ja, ook daar blinkt Verstappen in uit. In onderstaand fragment zien we hoe hij eerst balverlies lijdt. Echter, er volgt direct een belofte als 'goedmakertje': "De volgende kreeg krul ik 'm in de bovenhoek." Nog geen twee seconden later herovert Redline de bal en wordt Verstappen aangespeeld om vervolgens à la Arjen Robben naar binnen te draaien en hem daadwerkelijk richting de bovenhoek van de goal te draaien, de lat nog even meenemend.

"Yes! Siuuuuuuu... Look at that!", brult Verstappen als ware hij Christiano Ronaldo zelf is, terwijl zijn teamgenoten zijn enthousiasme lachend beantwoorden.

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Steun voor Verstappen Massa: "Het gaat nu te ver"