Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen slaat handen ineen met online autoverkoper

Max Verstappen en de online autodealer CarNext.com slaan de handen ineen. De Red Bull-coureur moet via het online platform de verkoop van gebruikte auto's via internet gaan promoten.

De samenwerking tussen Max Verstappen en de online autodealer werd op dinsdagochtend wereldkundig gemaakt. De Red Bull-coureur wordt het gezicht van CarNext.com in 23 Europese landen, waaronder Nederland en België. Verstappen geeft te kennen blij te zijn met de deal, aangezien het bedrijf, net als hijzelf, de dingen graag net wat anders doet: "Men biedt mensen de kans om op een geheel nieuwe manier een auto aan the schaffen, waarbij men er niet voor terugdeinst om het op te nemen tegen de gevestigde orde. We kopen het meeste tegenwoordig online, dus waarom onze auto's niet? CarNext.com wil winnen en ik kijk er naar uit om samen aan iets moois te werken."

AwvdVT3ZXyY

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin de gebroeders Coronel samen met host Jeroen van Inkel Max Verstappen uitroepen tot de favoriet voor de zege in de Grand Prix van Brazilië.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi