Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen sluit testdagen met enorme lading vertrouwen af: "Heel positief"

Max Verstappen gaat met een lading aan zelfvertrouwen op weg naar de eerste Formule 1-race van het jaar volgende week in Bahrein. Dat wordt wel duidelijk uit zijn reactie na de laatste testdag.

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op vrijdag reed Max Verstappen 66 ronden tijdens zijn laatste testmiddag. Daarbij zat een relatief snelle ronde op de medium banden, maar ook enkele snaarstrakke langere runs op zowel de medium C3-, als de harde C1-band.

Al met al zijn het drie testdagen geweest waar Verstappen zeer tevreden op terug kan kijken. "Om eerlijk te zijn zag het er allemaal heel positief uit. Ik was blij met de auto en hoe deze zich gedroeg. Als we volgende week het raceweekend ingaan, dan zal het draaien om het finetunen van de balans."

Wie daagt Verstappen uit?

Gevraagd welke andere teams er de laatste dagen sterk uitzagen, laat Verstappen merken daar niet mee bezig te zijn. "Daar denk ik niet echt aan. Ik kijk naar wat wij doen. Er is altijd veel werk te verrichten, je wilt altijd beter, maar we hebben een hele positieve test gehad."

"We hebben veel geleerd van elke verandering die we hebben doorgevoerd en ook over wat we volgende week willen doen. Daar ligt de focus op", aldus Verstappen.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 wintertest Bahrein 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs