Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen snapt helemaal niets van wedstrijdleiding: "Waarom doe je dat?!"

Max Verstappen snapt niks van de beslissing van de wedstrijdleiding om een virtual safety car in te zetten na de crash tussen Carlos Sainz en Sergio Perez in de absolute slotfase van de GP van Azerbeidzjan. De Nederlander steekt zijn duidelijke mening niet onder stoelen of banken.

Verstappen Baku FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1-wereld werd in de slotfase van de Grand Prix van Azerbeidzjan opgeschrikt door een flinke crash tussen Carlos Sainz en Sergio Perez. Daar werd uiteindelijk een virtual safety car voor uitgeroepen, iets wat Max Verstappen totaal niet begrijpt. Dat laat hij weten na afloop van de race.

"Je had meteen een safety car naar buiten moeten sturen. Ik snap het niet. Ik bedoel, er staan twee auto's vol in de muur. Ik snap niet waarom het zo lang moet duren", zo uit Verstappen zijn frustratie tegenover onder meer RacingNews365. 

"En dan is er dubbel geel. Waarom dubbel? Zet gewoon een safety car in! Er gaat niks gebeuren. De baan is volledig geblokkeerd, overal is het vuil en is er schade. Waarom een virtual safety car, had gewoon een safety car ingezet", zo verzucht Verstappen.

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"