Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen spreekt Marko tegen: "Het gevecht is niet over!"

Red Bull is na de Grand Prix van Azerbeidzjan de leiding in het constructeurskampioenschap kwijt aan McLaren. Helmut Marko gooide de handdoek al in de ring, maar Max Verstappen gaat daar niet in mee.

Verstappen post race Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De druiven zijn zuur voor Red Bull na de Grand Prix van Azerbeidzjan. Sergio Perez leek op weg naar een mooi resultaat, maar vloog er in de slotfase keihard af met Carlos Sainz. Ondertussen was Max Verstappen machteloos en moest hij met de vijfde plaats doen, waardoor McLaren de leiding in het constructeurskampioenschap heeft overgenomen. Het zorgde voor teleurstelling bij Helmut Marko, die de handdoek in de ring gooide.

Marko zei tegenover Sky DE het volgende op de vraag of Red Bull het constructeurskampioenschap heeft opgegeven: ""Om eerlijk te zijn, ja. Het positieve is dat Oscar Piastri qua punten dicht bij Lando Norris staat en er teamorders bestaan binnen McLaren."

Verstappen gaat niet mee in de woorden van de Red Bull-adviseur. "Het is natuurlijk nooit leuk om dat te zien. Ik denk dat de crash van Checo en Carlos ook niet heeft meegeholpen. Ik ben er zeker van dat we het beter kunnen doen en het gevecht is nog niet over! We gaan het terug proberen te pakken."

En ondanks dat Verstappen een klein beetje van zijn voorsprong ten opzichte van Lando Norris verloor, blijft hij positief. "Natuurlijk had ik graag willen uitlopen, maar met mijn race ben ik blij dat het hier bij is gebleven."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"