Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen stapt positief verrast uit Red Bull na vrijdag Formule 1 GP Spanje

Max Verstappen vond zijn naam twee keer helemaal bovenaan de tijdenlijst terug op de vrijdag van de Formule 1 Grand Prix van Spanje. De coureur stapt zeer goedgemutst uit.

Dat hij goedgemutst uitstapt heeft echter niet enkel te maken met de twee klasseringen van evenzoveel vrije trainingen. Als liefhebber is hij ook weer veel meer van dit circuit gaan houden nu de langzame chicane uit de laatste sector is gesloopt.

"De baan is nu veel leuker om op te rijden", zo meldt Max Verstappen aan zijn eigen website na de eerste twee vrije trainingen. "Het is met deze F1-auto's zo dat ze op hoge snelheid beter aanvoelen, wat die laatste twee (snellere, red.) bochten veel leuker maakt. Ik heb ook geprobeerd om wat auto's te volgen en dat ging goed dus ik ben ook positief over in de inhaalkansen."

Is er dan niks te melden wat beter kan? Niet iets waar Verstappen in zijn reactie woorden aan vuil wenst te maken in ieder geval. Eigenlijk liep alles gewoon goed: "Over het algemeen hebben we een positieve dag achter de rug. De auto zit al in een goed window met zowel de korte als de lange runs die er goed uitzagen."

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'