© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen: 'Starten volgend jaar op gelijke hoogte met Renault'

31 aug. 2018 09:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen zet voor 2019 in op geleidelijke progressie met de Honda-motor. Het startniveau moet daarbij in zijn ogen gelijk kunnen zijn aan het niveau dat op dit moment behaald wordt met Renault.

"We hopen volgend jaar met Honda aan het begin van het seizoen op gelijke hoogte te zitten met Renault. Van daaruit is het zaak om ons sneller te ontwikkelen dan de rest", zo laat Verstappen in gesprek met Motorsport.com optekenen.

Volgens Verstappen zijn er genoeg redenen tot optimisme door de switch naar Honda-power: "Anders had Red Bull dat besluit natuurlijk niet genomen. Bovendien wordt de samenwerking nu al steeds nauwer."

"Op dit moment is het echter lastig om te bepalen hoeveel beter de Honda-motor van Grand Prix tot Grand Prix wordt, omdat we niet zeker weten of iets in de motor zit, of in de vleugelafstellingen, maar één en ander ziet er veelbelovend uit."

Max Verstappen weet echter dat hoe positief alles er nu ook uit mag zien, dat geen garantie is voor de toekomst: "Ik kan natuurlijk mooie verhalen ophangen, maar we weten volgend jaar pas zeker hoe de dingen zich werkelijk gaan ontvouwen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen