Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen tempert verwachtingen rond oplossing voor Red Bull-'monster'

Red Bull kreeg voorafgaand aan de Grand Prix van Azerbeidzjan even tijd om naar de balansproblemen te kijken. Max Verstappen tempert echter de verwachtingen rond een oplossing.

Verstappen Baku Thursday
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na de Grand Prix van Italië moest Red Bull terug naar de tekentafel. Max Verstappen en Sergio Perez kwamen er door balansproblemen niet aan te pas en moesten het met de zesde en achtste plaats doen. Verstappen noemde de RB20 zelfs een 'monster'.  Red Bull had dus veel werk te doen voor de Grand Prix van Azerbeidzjan, maar volgens Verstappen is een oplossing niet zomaar gevonden.

"We hebben nog steeds veel werk te verzetten", vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Ik denk wel dat Monza positief was om meer over de auto te leren. Nu kost het tijd om de auto te verbeteren en onze zwakke punten te begrijpen. We begrijpen het, maar nu gaat het om oplossingen vinden. Ik weet ook wel dat het niet binnen één of twee weken is gelukt. Ik hoop dat we vooruit kunnen kijken en beter kunnen worden, niet zoals in Monza."

En wanneer de balansproblemen worden opgelost, weet Verstappen ook niet zeker of Red Bull om zeges kan strijden. "Als we een balans hebben zoals in Monza, komen we niet beter voor de dag. We kunnen het echter over het algemeen beter doen en zijn waarschijnlijk competitiever als we een betere balans vinden. Ik weet alleen niet of we dan competitief genoeg zijn. Het circuit in Azerbeidzjan is weer compleet anders, dus je loopt waarschijnlijk tegen andere beperkingen aan. We gaan het zien."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull