Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen trekt keiharde conclusie: "Nóg slechter dan de afgelopen races"

Max Verstappen was machteloos tijdens de Grand Prix van Italië. De Nederlander deed alles wat hij kon, maar eindigde op een kleurloze zesde plaats, mede door een slechte pitstop. Verstappen baalt.

Verstappen Perez race Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Max Verstappen en Red Bull kwamen er niet aan te pas tijdens de Grand Prix van Italië. De snelheid was niet op orde, waarna Max Verstappen op de zesde plaats eindigde, ook door een slechte pitstop. De wereldkampioen reageert ontevreden.

"Vergeleken met vorig jaar is er veel veranderd", vertelt Verstappen tegenover ORF. "We hebben werk te doen en moeten veel dingen aan de auto veranderen, want anders raken we alles weer kwijt. Ik ben natuurlijk de motivator, maar ik kan niet zelf de auto designen. De rijders- en constructeurstitel staan onder druk."

Verstappen stelt bij Sky DE dat alles misging. "Alles was te langzaam en ik had geen balans in de auto. Dat is het hele weekend al zo, maar het was slechter dan de afgelopen races. Niets functioneerde, inclusief de strategie en pitstops. Ik ben vrij rustig, maar het hoort niet zo te zijn. We moeten veel werk verzetten voor de Grand Prix van Azerbeidzjan."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld